Gezichtsbehandelingen

wij werken uitsluitend met het exclusieve merk MARIA GALLAND.  Uw huid is een moziek van veel uiteenlopende behoeften-wij behandelen haar ook zo, met effeciente werkstoffen. voor ons is schoonheid niet alleen een vraag van uitstraling. Schoonheid is ook een visie.   U bent voor ons uniek-u verzorging moet dat ook zijn..

 

QUICK TREATMENT
(reinigen, scrub, korte massage of masker, crème)

BASIC TREATMENT
(epileren, reiniging, enzympeeling, serum, gezichtsmassage, masker, oogmasker, dagverzorging, lichte make-up)
CLEAR SKIN TREATMENT
(Voor de acne huid)    Beta cleanse, superfacial, onzuiverheden verwijderen, beta cleanse mask, beta gel en hydraterend serum, crème             
MAKE OVER TREATMENT
 reiniging, wimpers en wenkbrauwen verven epileren, harsen gezicht, serum massage ,creme

 

SOIN MASQUE MODELANT

De al jaren keren bewezen behandelingsklassieker van MARIA GALLAND, is een behandeling op maat: onder het masker dat uit zichzelf warm wordt, worden centimeter per centimeter zeer geavanceerde werkstoffen gebruikt, die zijn afgestemd op de individuele huidcondities.

Het MASQUE MODULANT is een exclusieve behandelingsmethode in de wereld van cosmetica.

SOIN COCON
Bij de behandeling SOIN COCON draait alles om welness en ontspanning.  Een weldadig schuimmasker omhult het gezicht als een cocon. Ideaal voor ieder huidtype, die hunkert naar een ontspannende massage.

SOIN THALASSO
Een echte power kuur uit de zee. Het verfrissende algenmasker verstevigt de huid en zorgt voor een geconcentreerde, lang aanhoudende vochttoevoer. Alle sporen van vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon- een perfecte korte vakantie voor de huid.

SOIN PROFILIFT
Intensief verstevigende behandeling met een “wow”  effect. Alsof de huid van binnenuit meer volume heeft gekregen zijn de rimpeltjes minder diep geworden en lijken de contouren alsof ze gelift zijn.

adminGezichtsbehandelingen