Gezichtsbehandelingen

Bij schoonheidssalon beauty&zo word uitsluitend gewerkt met het exclusieve merk MARIA GALLAND.    Uw huid is een MOZAIEK van veel uiteenlopende behoeften- wij behandelen haar ook zo. met efficiente werkstoffen.   Voor ons is schoonheid niet alleen een vraag van uitstraling. Schoonheid is ook een visie.   U bent voor ons uniek- u verzorging moet dat ook zijn   OUI CÉST MOI

 

Detox Time

100% glow in slechts 30 minuten, de 100% manuele behandeling geeft elke huid het gevoel dat ze weer kan ademen en onthult een stralende zuivere glanzende teint.

 

Me Time

Ook altijd druk? en toe aan ontspanning?  Het is tijd voor “me time” in deze 60 minuten durende behandeling staat de tijd even stil en gaat alle aandacht naar jou, alle producten worden op jouw  huid afgestemd om deze optimaal te verzorgen.   (reiniging, dieptereiniging, epileren, serum, massage, masker)

 

Serious Time
Wil je graag resultaat zien, heb je klachten waar je graag iets aan wil doen? of wil je graag de focus leggen op huidverbetering.  Het is tijd voor ¨serious time” in deze 75 minuten durende behandeling wordt alles uit de kast getrokken om jouw huid te verbeteren.  (tijdens de behandeling wordt gekeken welke peeling, serum, masker er het beste is voor jouw huid)   

   

Make over Time
Reiniging, wimpers en wenkbrauw verven, epileren, harsen gezicht, masker en creme.

 

Modulant Time

De al jaren keren bewezen behandelingsklassieker van MARIA GALLAND, is een behandeling op maat: onder het masker dat uit zichzelf warm wordt, worden centimeter per centimeter zeer geavanceerde werkstoffen gebruikt, die zijn afgestemd op de individuele huidcondities.

Het MASQUE MODULANT is een exclusieve behandelingsmethode in de wereld van cosmetica.

adminGezichtsbehandelingen