Chemische Peelings MEDIK 8

Chemische Peelings medik 8

Tijdens het proces van het ouder worden gaat de kwaliteit van de huid achteruit. Zon, roken, stress en hormonale veranderingen doen hier nog een schepje bovenop.

De huid, die is opgebouwd uit miljoenen cellen, raakt steeds moeilijker haar dode of beschadigde huidcellen kwijt en het is lastiger deze te vervangen door gezonde, nieuwe huidcellen. Het resultaat is een vale, grauwe en vlekkerige huid. Is er sprake van actieve acne of van een vette onrustige huid, dan kan een oppervlakkige peeling, en in sommige gevallen een
iets diepere peeling, de huid rustiger en gladder maken.

Doormiddel van een oppervlakkige peeling verwijderen we op een veilige en gecontroleerde manier de laag met de beschadigde huidcellen. Hierdoor wordt de “gezonde huid” weer zichtbaar en kan uw huid weer stralen!

Amandelzuur heeft een positieve invloed op het huidverouderingsproces. Dit is een wat mildere peeling en hierdoor zeer geschikt voor de gevoelige huid. De conditie van de huid verbetert en de huid houdt beter vocht vast na een peeling met amandelzuur. Een andere veel voorkomende ingrediënt is salicylzuur. Salicylzuur is vet oplosbaar en kan hierdoor de poriën dringen.

Mild voor de huid maar uiterst effectief tegen tekenen van vermoeidheid en veroudering is de Age-peel. Een effectieve combinatie van zuren om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en onvolkomenheden te laten verwijderen, waardoor de huid glad word en zich vernieuwt. De huidcellen worden geactiveerd waardoor ze meer collagen en elastine produceren. De huid krijgt een jeugdiger aanzien.

BetaPeel: brengt acne snel onder controle en verlaagt het risico op toekomstige uitbraken. BetaPeel pakt alle drie de fronten van acne aan, door zich apart te richten op elke aanval, verstopte poriën, mee-eters en ontstekingen. Voor een optimaal resultaat bieden wij deze behandelingen aan in een kuurvorm van drie tot zes behandelingen

 

Medik 8 Peels kuur           3 x / € 165,-

Medik Peels                       6 x / € 299,-

Medik 8 Peels                    los / € 60,- 

beheerChemische Peelings MEDIK 8